Säng Köpguide + typer av sängar

HOT-DEALS

Sängen är i fokus för ditt sovrum inredning, så att få det rätt är det viktigaste steget för att skapa en vilsam reträtt. Med så många tillgängliga alternativ Vill du överväga storlek, stil och några andra designelement för att välja den perfekta sängen för ditt utrymme.
Säng Typer

Första saker först: den grundläggande stilen på din säng ska passa med dina dekorationspreferenser för att uppnå ett sammanhängande utseende. Några av de mest populära stilarna inkluderar följande:
himmelssäng
Visa objekt i rummet

Canopy sängar: dessa traditionella sängar inkluderar en hög ram som ursprungligen var utformad för att hålla gardiner som höll värmen runt sliprar. Idag ger de arkitektoniskt bra utseende och hög stil — var noga med att mäta din takhöjd så att du vet att den passar.

säng Köpguide plattform sängar
Visa objekt i rummet

Plattformssängar: Plattformssängar erbjuder modern styling som eliminerar fotbrädet. De ser bäst ut med bunky brädor eller lågprofilerade lådfjädrar för att framhäva sina snygga, horisontella linjer. Dessa är trendiga stilar som ser bra ut i moderna hem.

säng Köpguide traditionella sängar
Visa objekt i rummet

Traditionella sängar: traditionella sängar har en sänggavel, fotbräda och sidoskenor för ett klassiskt utseende som fungerar bra med en vanlig lådfjäder. De finns i ett brett utbud av material och fungerar bra i övergångsinredning såväl som i rum inspirerade av en historisk era.

Här är några mer populära sängtyper; den bästa typen av säng för dig kommer att komma ner till rymdbehov (behöver du en snyggare profil för ett mindre utrymme?) och din egen personliga stil. Var och en av de typer av sängramar nedan finns i standard sängstorlekar för både barn och vuxna rum.

Våningssäng: en ikon för delade barnrum, det här är den enda typen som kräver bokstavlig ” klättring i sängen!”

Futon: en av de mer ovanliga typerna av sängramar, detta är i huvudsak en soffa som fälls ut i en säng. Tack vare två-i-ett-funktionaliteten är det den typ av design som gör att litet utrymme lever en bris.

Panel / plattform säng: Panel och plattform sängar är de vanligaste sängar – de ser ut som vad du bild när du bild en säng.

Fyra ben, och vanligtvis en skänk, fotbräda och huvudgavel, definierar utseendet.

Förvaringsbädd: en förvaringsbädd är en panel/plattformssäng, men istället för att sängens botten slutar där madrassplattformen slutar sträcker den sig till golvet; området mellan golvet och madrassen innehåller lådor för förvaring.

Sleigh säng: en av de mer olika typerna av sängar, en släde säng är en panel / plattform säng som kurvor som en släde-en traditionell design som ger omedelbar karaktär till alla utrymmen.