Verklighetstrogna sexdockor som “har ett hjärtslag” och “andas” kan säljas i år

HOT-DEALS

Medan sexdockor en gång var föremål för science fiction, är de idag väldigt mycket en verklighet.

Nu har ett sexdocka företag avslöjat ambitiösa planer på att utveckla eerily lifelike sexbots som “har hjärtslag” och till och med ” andas.’

Sex Doll Genie säger att sexdockorna för närvarande är i produktion, och kommer att ha AI-funktioner.

Talar till Daily Star Online, Amit, medgrundare av Sex Doll Genie, förklarade: “för ett av de märken vi har nu heter det AI AI-Tech, som har tagit nästa steg och har lagt till lite AI till det.

“Det är en som kommer ut i slutet av detta år där du kan höra hjärtslag och höra dem andas.

“Jag har inte sett dem användas på en person ännu, de är fortfarande i produktion, men vi kommer till den punkt där vi kan kalla dem en sexrobot, men tekniskt är de sexdockor också.”

Amit förklarade att dockorna kan ha smarta assistenter inbyggda, så att användarna kan interagera med sin robot.

Han sa :”Jag väntar på ett sätt som du bara kan koppla in din Alexa eller Siri i din docka, och din docka börjar bara prata med dig om sexdocka.

“Vi har redan den tekniken i våra fickor, vi har bara inte använt dem för en docka än.
Sexdockor å realistiska att du kan “höra hjärtslag och andetag”
Läs Mer

“Det här är bara planer, inget officiellt än, men vi mixtrar tillsammans med hur vi kan sätta dockor i ett läge där de bara kan prata med dig, eller flörta med dig, alla de romantiska sakerna du förväntar dig att din docka ska göra.”

Även om dessa planer kan försenas på grund av coronaviruspandemin, hävdar Sex Doll Genie att utbrottet faktiskt har ökat sin försäljning.

Janet Stevensen, medgrundare av företaget, förklarade: “vi ser sexdockor industrin gå igenom en revolution under covid-19-pandemin med en enorm ökning av order från både Par och manliga och ensamstående kvinnor.

“Par som har karantän tillsammans verkar vara mycket mer öppna för att prova något nytt efter att eventuellt experimentera mer under låsningen.

Källa: Sexdockan.com