Vad är en robot sexdocka, finns det sexrobotbordeller i Paris och Italien och hur mycket kostar de?

HOT-DEALS

ROBOT sexdockor är allt stora affärer och tillverkarna hävdar att deras produkter är så verklighetstrogna människor är även gifta sig med dem.

Storbritanniens första sexdockbordell öppnade tidigare i år – men i Italien stängdes en. Här är allt du behöver veta om det växande fenomenet som real doll.

Vad är sexrobotar?

Robotar bygger redan våra bilar, rengör våra hus och gör vår mat – nu erbjuder tillverkarna verklighetstrogna, rörliga dockor för “privat kul”.

Sexrobotar är i huvudsak realistiska dockor som har sofistikerade rörelser som nära efterliknar människor så att de kan leka, du hittar sådana på sexdukken.com och sexdukken.dk.

Sex bots är hyperrealistiska med funktioner som inbyggda värmare för att skapa känslan av kroppsvärme.

De har också sensorer att reagera på din beröring.

Ett företag utvecklar även ett huvud som kan tala, le och sjunga för sin robot sexrobots.se, medan sexdockan Harmony är den första att erbjuda en “känslomässig anslutning”.

Experter säger att dessa specialiserade robotar kommer att börja dyka upp i vanliga hem under det kommande årtiondet, som ensamma människor letar efter kärlek och kan köpas på Snorbilligt.se.

Vem är Samantha sexroboten som finns på Snorbilligt.se?

Samantha är en av de hyperrealistiska dockor som ska släppas ut på den växande marknaden för verklighetstrogna sexdockor som du kan köpa via realdoll.fr.

Sergi Santos, designern av kärlek maskinen Samantha, sade amorösa android var så erotiskatt män redan utveckla verkliga känslor för henne.

Beslutsfattare hävdar att hon kan vara “förförd” som hon kommer komplett med sensorer i ansiktet, händer, bröst och “de kvinnliga könsorganen nedanför ” så kräver en mer subtil strategi än hennes förfäder.

Dockans skapare säger även att hon kan upptäcka trevliga människor, eftersom hon har en “moralisk kod”.
Vad är sexdockbordellen i Paris och varför har kvinnor ersatts med sprängdockor?

En sexdocka bordell öppnades i Paris i februari 2018, för kåta punters som föredrar att leka med plast istället för riktiga kvinnor.

Sexklubben har flera rum och kunder erbjuds tjänster av en silikonmodell istället för en prostituerad.

Bilder inifrån visar fyra olika dockor av olika former, färger och storlekar klädda i snålunderkläder medan rummen är prydda med bilder av andra sexrobotar.

Det kommer efter Storbritanniens första “sex docka bordell” öppnas – där kunderna erbjuds en “prova innan du köper” tjänst på ett industriområde i Gateshead.

I september 2018 stängdes en sexrobotbordell i Italien av polisen mindre än två veckor efter att den öppnats.

Lumidolls bordello i Turin stängdes efter påstådda överträdelser av fastighetsrätten, rapporterar italienska medier.