Tandblekning, den vanliga sanningen

HOT-DEALS

I grund och botten kan varje person som tänker lysa sitt leende vinna på tandblekning. Kunder med tänder som är fläckade på grund av ålder, rökning eller olika andra yttre missfärgningsfaktorer är fantastiska utsikter för tänder. Studie tyder på att tandblekning är helt effektiv hos mer än 78% av människorna. Eftersom tandblekning fortfarande växer i popularitet, fortsätter forskningen direkt i alla typer av ljussystem.

Tandblekning är inte irreversibel och fungerar också genom att avlägsna de naturliga produkterna i emaljen genom att flyta dem med ett peroxidderivat. Tandblekning är bara tillförlitligt om det finns mycket emalj.

Det finns två principiella former av tandblekning: specialblekning samt tandblekningssatser.

Specialist Pearly Whites Whitening

Den mest pålitliga och bästa metoden för tandblekning hos snorbilligt är den tandläkare-övervakade behandlingen. Inledningsvis kommer tandläkaren säkert att identifiera om du är en kandidat för tandblekning och vilken typ av blixtlarmsystem som skulle ge de bästa resultaten. Tandläkaren måste dessutom diskutera vad du direkt kan förvänta dig för din privata omständighet. Före tandblekningsterapi rengör de flesta tandläkare tänderna, fyller alla typer av karies och ser till att patientens tandlossningar är friska och balanserade.

Tandläkare rekommenderar vanligtvis att prova tandblekning initialt för att undvika behovet av mer invecklat kosmetiskt jobb. Svårigheter som kan uppstå vid specialtändning av tänder är oregelbundna och är vanligtvis av mindre karaktär. Sammantaget är tandblekningning under specialisthandledning en effektiv teknik för att tända tänderna.

Pearly Whites Blekningssatser

Ett alternativt tillvägagångssätt för expertblekning av tänder är att använda ett tandblekningssystem. Många tandblekningskit består av en blekningsgel som är placerad i munstycken som passar över dina tänder under olika tid. Vanligtvis kostar tandblekningssatser av högsta kvalitet cirka 500 till 800 dollar. Tandbelysningssystem som spenderar planer börjar på cirka 29,95 dollar, även om de normalt sett är mycket mindre effektiva.

American Dental Association har beviljat sitt godkännande för vissa tandblekningsprodukter, så var säker och sök också ADA-märket för godkännande om du mest sannolikt köper ett blekningskit. Det är viktigt att tillverkarens instruktioner följs exakt när du använder ett tandblekningssats hemma. Använd inte ett tandblekningsprodukt längre än 14 dagar utan att få råd från en tandläkare.

Nackdelar och begränsningar av tandblekning

Även om tandblekning är extremt effektiv kan det finnas kortvariga nackdelar, såsom värkande tandkött eller värkande tänder från blekmedlet. Kronor, broar, bindningar och fyllningar återgår bara till sin ursprungliga färgning; de lindrar inte ytterligare med experttandblekning. Olika fläckar kräver olika alternativ, därför är det mycket viktigt att ha ett samråd med en tandvårdsexpert innan du prövar en tandblekning.

Medan tandblekning utvecklar ljusare leenden är vissa människors förväntningar extremt höga och de är också besvikna över resultaten.

Forskningsstudier fortsätter direkt i alla typer av blekningssystem. Som ett resultat av dess effektivitet kommer tandblekning säkert att fortsätta öka i popularitet. Normal tandrengöring av din tandläkare hjälper säkert till att upprätthålla den långvariga framgången med tandblekning.

Tänk på att tänder bli ljusare om dina tänder är nedtonade från ålder, kaffe, te eller cigarettrökning.