IPTV Säljare kan nu inför fängelse i USA

HOT-DEALS

I åratal de som använde IPTV-tjänster och sålde dem gjorde det utan någon verklig rädsla för rättsliga åtgärder. De få IPTV-tjänster som stod inför några problem i USA mestadels inför civila stämningar. Overseas nyheten var annorlunda som ett växande antal IPTV säljare ansikte fängelse.

Allt IPTV säljare har inrättat butik inne militära installationer för att sälja lådor lastade med sin IPTV-tjänst.

Nu i den amerikanska IPTV säljare kan nu inför fängelse som Kalifornien börjar genomdriva strafflagen 593 (d) enligt en rapport från TorrentFreak.

I början av februari använde Los Angeles-polisen undercover officerare för att köpa fem strömmande spelare laddade med IPTV-tjänster från en säljare i Kalifornien. Efter köpet grep Los Angeles Police Department säljaren för brott mot California Penal Code 593 (d), som avser “avlyssning, mottagande, eller användning av något program eller annan tjänst som bärs av en flerkanalig video.” Strafflagen 593 (d) skulle innebära att sälja en IPTV låda kan sätta dig i fängelse i upp till ett år om befunnits skyldig i domstol IPTVKINGS.

Detta är en massiv övergång från vad som brukade vara en hands-off strategi av polisen. Nyligen FBI gick efter streamingtjänsten iStreamitAll och andra. Piratkopiering ses nu som en kriminell fråga.