Hur man bokar det billigaste flyget möjligt att var som helst

HOT-DEALS

Vi har alla upplevt tröttsam, upprepad sökning när man försöker boka de billigaste möjliga flyg till en viss destination. Med oändliga sökmotorer och ständigt fluktuerande priser, är inställningen till sparsam flygbokning överväldigande. Här är några viktiga tips som sparar tid, frustration och viktigast pengar när du bokar din nästa flygning via Snorbilligt.se.

Missa inte våra andra guider på Hur man Hittar Flygbolag Misstag Biljettpriser, Hur man Får Gratis Utökade Layovers att Hacka En Resa I Två, och Runt om i Världen Biljetter: Den Ultimata Guiden!

  1. Håll dina sökningar topphemliga

Du är inte galen för att tro att ett flygpris har förändrats efter att ha sökt det några gånger i din webbläsare. Baserat på cookies i din webbläsare, flygpriser ökar när en viss rutt genomsöks upprepade gånger, som webbplatsen vill skrämma dig att boka flygningen snabbt innan priserna blir ännu högre. Sök alltid efter flyg i inkognito eller privat surfning läge för att se de lägsta priserna.

I Google Chrome eller Safari aktiveras inkognito genom att trycka på kommando (eller “kontroll” om du använder PC), Skift, “N”. För Mozilla Firefox eller Internet Explorer, slå kommando (eller ” kontroll “om du använder en dator), Skift,”P”. Detta kommer att öppna ett nytt webbläsarfönster där din information inte spåras, alltså inte blåsa priser när du söker. Obs! Om du använder en äldre version av OS X, öppna Safari och klicka sedan på ” Safari “i menyraden och välj”Privat surfning”.

Dina cookies återställs varje gång du öppnar ett inkognitofönster igen. Så om du vill börja med en ren skiffer för varje flygsökning (så att dina tidigare sökningar inte “kommer ihåg”, potentiellt uppblåsta kostnader), stäng alla dina inkognitofönster, öppna en ny och utför sedan din flygsökning.

Skärmbild 2014-11-10 vid 3.35.57 pm

  1. Använd de bästa flyg sökmotorerna

Alla sökmotorer har uppblåsta flygkostnader som en del av att ta en minskning från flygbolagen. Vissa sökmotorer (t.ex. Expedia) blåser konsekvent mycket högre än andra (som anges nedan). Det lönar sig att bekanta dig med webbplatser som erbjuder de bästa priserna.
Använd dessa för att boka

Skyscanner (vårt # 1 val)
Flyg Watchdog (bra på att hitta försäljning & fel biljettpriser - se Tips # 6)
Momondo (en bred sökmotor som ibland visar billigare priser än Skyscanner)
Kiwi.com (kombinerar alla flygbolag för att skapa rutter som är billigare än bokning med bara 1 flygbolag - se tips # 9)


Cheapoair
    NY: Exklusiv kupong för Sparsam Nomader läsare: Upp till $50 off med promo kod THRIFTY50
AirWander (kan du förlänga layovers i mellanlandningar för att besöka 2 destinationer med 1 resa – se tips #7)
JetRadar (inkluderar budget airlines, som många sökmotorer inte)
Google Flights (bra verktyg för att snabbt jämföra flygdatum-vanligtvis inte de bästa priserna)

Från och med 2020 kommer de flesta budgetflygbolagen nu att visas i de breda sökmotorer som vi rekommenderar (men inte sydväst). Om du vill vara 100% säker men, du kan göra en ytterligare sökning efter regional budget airlines (vi har listat så många vi känner till nedan).

Slutligen är ingen enskild sökmotor konsekvent perfekt (även om vi vanligtvis hittar det billigaste priset på Skyscanner eller Momondo). Som sådan kan du behöva prova en kombination av sökmotorer för att säkerställa att du inte saknar några resultat. Det verkar inte vara en som får den billigaste flygningen 100% av tiden.

  1. Identifiera den billigaste dagen att flyga ut

Medan många teorier finns kring bokning specifikt på en tisdag för att spara pengar, verkligheten finns det ingen konsekvent sanning till exakt vilka dagar är Billigaste att flyga. För det mesta är det billigare att lämna på en vardag, men det är inte alltid fallet. Din bästa strategi är att få en snabb visuell av priserna för en hel månad för att se vilka dagar som är Billigaste för din specifika rutt. Här är hur:

Steg 1. Hoppa på Skyscanner webbplats eller ladda ner appen

Steg 2. Ange din avgång och ankomst städer

Steg 3. Välj “enkelriktad” (även om du flyger tur och retur-du bestämmer bara de billigaste dagarna att flyga ut först)

Steg 4. På en dator: klicka på “avgå” men istället för att ange ett datum, välj “hela månaden” och sedan “Billigaste månaden” så att du kan bläddra igenom alla Datum för att se vilket som är Billigaste. Hit “Sök flyg” för att enkelt se vilket datum som är Billigaste.

I mobilappen: tryck på avresedatumet och ändra sedan vyn till”Diagram”. Du kan enkelt dra åt vänster och höger för att hitta det billigaste datumet, och tryck på en av staplarna för att se priset.

Upprepa dessa steg för din returresa om tillämpligt. Du kan fortfarande boka en tur och retur i en bokning, men gör dessa steg först låter dig se vilka datum är i allmänhet billigare att flyga in/ut på för din tur och retur.

Kiwi.com och Google Flights fungerar på samma sätt som Skyscanner, plus att de har kartvyer också, så att du kan se var flygplatsen är. För spårning när och var är Billigaste att flyga, erbjuder Hopper också prisanalys och spårfluktuationer (dvs när är bäst att flyga).

  1. Flyga gratis med poäng

Det billigaste flyg Du kan boka är gratis, och det enklaste sättet att göra det är med poäng. Om du inte har någon, oroa dig inte-registrera dig för bara en resa belöningar kreditkort och slå minsta spendera kan landa du en stor poäng bonus, ofta tillräckligt för en fri flygning!

Du kan registrera dig för ett flygbolag belöningar kort som tjänar poäng med ett visst flygbolag, eller en mer allmän resa belöningar kort som låter dig lösa in poäng i en mängd olika flygbolag. Som ett nybörjarkort rekommenderar vi Chase Sapphire Preferred Card. Du kan tjäna upp till 60,000 i bonuspoäng efter att ha spenderat $ 4,000 under de första 3 månaderna efter att ditt konto öppnats. Det är värt $ 750 när lösas in genom Chase Ultimate belöningar, och mer än tillräckligt för en inrikesflyg. Det finns också inga utländska transaktionsavgifter, så det är det perfekta all-rounder travel kreditkort. Du kan jämföra detta kort med andra topp kreditkort.
Chase Sapphire Föredragna Kort
Chase Sapphire Föredragna Kort

60.000 belöningspoäng (värt $ 750) efter att ha träffat minsta spendera på $ 4,000 under de första 3 månaderna
2x poäng när du spenderar på resor eller restauranger över hela världen
Kan överföra dina belöningspoäng till ledande flygbolag och hotell lojalitetsprogram
Inga avgifter för utländska transaktioner
Årlig avgift: $ 95
Läs Mer

Chase Bläck Företag Föredrog
Har du ett eget företag? Sedan överväga Chase Ink Business Preferred kreditkort istället, där du kan tjäna en jättestor 100,000 bonuspoäng efter att du spenderar $ 15,000 under de första 3 månaderna från kontoöppningen. Det är värt $ 1250 genom Chase Ultimate Rewards. Du kommer också att tjäna 3 poäng per dollar på de första $ 150,000 spenderas i utvalda företagsköpskategorier per år och 1 poäng per dollar på alla andra inköp. Lär dig hur du ansöker.

Vi rekommenderar att du använder ditt kort för dagliga inköp, och för att behandla det som kontanter, med bara de pengar du har i banken och betala ditt saldo varje månad. På så sätt kommer du inte att debiteras ränta, och du får effektivt dina poäng gratis!

För mer tips om hur man bemästrar poäng resor, kolla in vår guide Hur man får gratis flyg med resor kreditkort och poäng för allt du behöver för att komma igång.

  1. Befriend budget airlines

Budget flygbolag erbjuder betydligt billigare biljetter än deras full service motsvarigheter. Det borde vara uppenbart, men det här kommer med kompromisser som mindre benrum och ingen “fri” mat/dryck ombord (som förresten normalt omfattas av din högre prisbiljett med fullservicebolag).

Om du funderar på att flyga budget, som enligt vår mening är ett bra sätt att spara, skulle jag starkt rekommendera att läsa vår guide på 7 måste-veta fakta om budget flygbolag.

Nedan följer en omfattande lista över budget flygbolag runt om i världen. Röd indikerar true budget airlines medan blue innebär de billigaste företagen tillgängliga där budget airlines inte existerar eller inte är rikligt.

Men Först… EN ANTECKNING OM att boka BILLIGA FLYGBOLAG. Läs alltid det finstilta och gör följande:

Kontrollera var flygplatsen platsen är (vissa budget flygbolag flyga till flygplatser längre ut ur staden).
Se till att du har bokat och betalat för ditt bagagebidrag. Följ restriktioner på vikt, höjd och # av påsar tillåtna. Vissa flygbolag (t.ex. Ryanair) tar ut rejäl avgift om du är över. Kom ihåg att betala bara för den exakta bagageutrymme / vikt du behöver är hur budget flygbolag hålla sina priser lägre än traditionella flygbolag!
Läs det finstilta. Det bästa exemplet är att Ryanair kommer att debitera en flygplats incheckning avgift € / £55 om du inte checkar in online i förväg och skriva ut ditt boardingkort, eller använda deras mobila boardingkort. En varning om denna avgift anges tydligt i alla stora bokstäver i första meningen i din e-bekräftelse. I ett nötskal, läs alltid och följ instruktionerna!

Kom ihåg att om du vill boka den billigaste flygningen möjligt (inte service-of-the-year-Award-vinnare), vara anpassningsbar, gör din forskning, och vet budget flygbolagets krav och begränsningar.
Kanada

Svep
Flair Flygbolag
Air Canada Rouge
WOW Air (billiga flyg till Europa från Toronto/Montreal. För närvarande stängd, men tänkt att återvända snart.)
Spirit Airlines (billiga flyg från Niagara Falls och Plattsburgh som ligger precis över gränsen)
Portier
Air Transat (har ofta några av de billigaste internationella flygningar, särskilt till sunny Beach destinationer)

USA

Southwest (överväga deras kreditkort med 40,000 bonuspoäng efter att ha spenderat $ 1,000 under de första 3 månaderna ditt konto är öppet)
Allegiant Luft
Gräns
Spirit Airlines
Sun Country Airlines
WOW Air (billiga flyg till Europa)
Jetblue
Portier

Australien

Jetstar 
Tiger Luft
Scoot
Flyg Asien

nyzeeländsk

Jetstar
Air Nya Zeeland

Asien

Flyg Asien
Tiger Luft
Jeju Air 
Jetstar
Hongkong Express
Scoot (ägs av Singapore Airlines)
Persika Luft
Dragon Luft
Spice Jet
Spring Airlines
Vietnam Airlines
Nok Air
T'Way Flygbolag
Vanilj Luft