Här är varför du aldrig ska köpa Instagram likes

HOT-DEALS

Ända sedan Instagram ändrat sin algoritm från att visa bilder kronologiskt, till att nu visa inlägg från dem som du interagerar med de flesta, har många företag och influencers klagat över att det är betydligt svårare att få gillar och anhängare. Dessa två grupper av användare har mycket som står på spel när Instagrams algoritm ändras, eftersom de båda använder plattformen för att generera intäkter.

På detta sätt är Instagram den föredragna sociala plattformen för de flesta influencers, varav många får pengar i utbyte mot sponsrade inlägg tillsammans för sin publik. Vissa influencers tjänar så mycket som $ 18.000 per inlägg, vilket är anledningen blivande influencers ser Instagram som ett lukrativt sätt att tjäna pengar. Vägen till framgång verkar enkel nog: växa en stor följande för att göra dig synlig för varumärken med budgeten för influencer marknadsföring, sedan slå upp en affär.

Men att ha en stor följare är inte ett mål som är unikt för influencers. Företagen ser också värdet i hur stora siffror stöter på sina fans. Stora siffror fungerar som sociala bevis som uppmuntrar andra att hoppa på ett varumärkes fläkt bandwagon.

Naturligtvis, eftersom varje Instagram förändring gör processen att nå människor och växande anhängare bara en smula svårare att göra, vissa märken tillgripa smutsiga taktik för att påskynda processen, som att köpa Instagram likes.

Hur man köper Instagram Gillar

Det finns två populära och orekommenderade metoder för att växa en falsk följande snabbt:

Skapa flera falska konton och få dem som ditt varumärkes innehåll. Det finns också tjänster som säljer Instagram Likes.
Prenumerera på en tjänst som ger tillgång till Instagram-robotar som följer eller gillar foton på relaterade konton; sedan bots unfollow dessa konton senare för att upprätthålla en mer “ideal” anhängare / följande förhållande.

Den första metoden för att på konstgjord väg öka antalet Instagram-följare är lite tråkigare och gör ingenting för att förbättra interaktionerna. Vissa märken föredrar att använda en tjänst som säljer gillar från falska sidor.

Här är ett exempel på en tjänst som säljer Instagram köp billiga likes & followers via Snorbilligt.se för så lite som $ 2,95.