De bästa sängarna

HOT-DEALS

En av de viktigaste inköp du kommer att göra i ditt liv är en säng. När allt kommer omkring, du tillbringar en tredjedel av ditt liv sova. Det är en trött, gammal klyscha, men det är sant. Och om du inte lägger tillräckligt med forskning och pengar på att hitta den bästa madrassen för dina behov, att en tredjedel av ditt liv du spenderar sova kan hamna med en negativ inverkan på de två tredjedelar du är vaken.

En av de största misstag madrass shoppare gör är att lägga för stor vikt vid prislappen. Istället för att fokusera på det, bör du vara uppmärksam på den mest kraftfulla verktyg för att hitta rätt madrass för dig: den riskfria provperioden. Vi kan berätta allt om vad du ska leta efter när madrass shopping, men det bästa sättet att berätta om en säng är rätt för dig är att sova på den i flera nätter. Lyckligtvis erbjuder de bästa märkena provperioder på 100 nätter eller mer. De flesta kommer att ge dig full återbetalning om du bestämmer dig för att madrassen inte är rätt för dig.

De flesta madrasser har garantier på minst 10 år. Även om du splurge på en $ 2.000 säng, som fungerar till ca 50 cent per dag under garantilivslängden. Jag tror att de flesta av oss håller med om att din komfort är värd det. Om pengarna är tight, kolla in finansieringsalternativ som erbjuds av de flesta online madrass säljare.
Hur vi testar madrasser

Jag har personligen testat mer än ett dussin märken, och med hjälp av mina Business Insider kollegor, har vi testat alla de bästa online madrasser. Varje säng jag får går igenom en rad tester, och för de jag inte personligen testat, jag har extrapolerat de viktigaste prestandaindikatorerna baserat på vårt team recensioner tillsammans med experttester från webbplatser som Sleepopolis och Consumer Reports.

Här är de viktigaste attributen vi letar efter och hur vi testar sängar:

Fasthet: För många köpare är detta en viktig faktor. Ändå finns det egentligen inte ett vanligt sätt att mäta fasthet. En madrass maker’s fasthet påståenden ofta drabbats eller missa. Jag föredrar en genomsnittlig fasthet, och huvudbädden som jag sover på har ett genomsnittligt betyg baserat på min erfarenhet och expertbetyg. Varje ny madrass som kommer in jämförs med min huvudsakliga baslinje madrass för att bestämma dess fasthet nivå.

Sleeper typ: Rygg, mage och sida sliprar kommer alla att ha olika preferenser. Jag är en sida sovande, men jag sover ofta på min mage på fastare madrasser. Min fru är en tillbaka sovande. Våra subjektiva sömnupplevelser på en viss säng kommer att avgöra vilken typ av sovande som kommer att gynnas mest av madrassen.

Sömntemperatur: De flesta sängar-i-en-box har någon typ av minne skum, som tenderar att fälla värme. Detta kan leda till en natt av spirande och svarvning. Så, för att bestämma värme avledning, låg jag först på sängen i minst en timme. Därefter går jag upp i ungefär fem minuter lämnar sängen avslöjad. Jag återvänder sedan för att bedöma hur varmt det känns. Jag kombinerar dessa resultat med min komfort temperatur-vis medan du sover på madrassen för att bilda en övergripande uppfattning om värmen skingra egenskaper.

Edge stöd: Edge stöd är viktigt om du gillar att sitta på sidan av sängen när du sätter på skor eller om du sover med någon som tenderar att ta upp en hel del sängutrymme. För att testa kantstöd sitter jag på kanten av sängen och mäter hur mycket det sjunker. Jag ligger också på sidan av sängen och långsamt rotera närmare kanten tills jag faller av. Jag noterar hur säker jag känner på kanten och hur långt jag kan gå utan att falla.

Rörelseöverföring: Om du delar en säng med någon eller har husdjur, vill du inte att deras nattliga rörelser att störa din sömn. Det är här som en isolering för överföring av rörelse är viktig. För att bedöma detta, placerar jag en 12-ounce burk pop i mitten av madrassen. Därefter släpper jag en 20-pound vikt från cirka fyra meter över sängen så att den landar 12 inches från pop burk. Jag gör det här några gånger. Om burken faller över konsekvent, är rörelseisoleringen inte särskilt bra. Om det håller upprätt, har vi en bra rörelse skingra madrass.

Flytta madrassen: Om du flyttar ofta eller vill rotera din madrass regelbundet för att förbättra dess livslängd, måste det vara lätt rörliga. Jag testar movability genom att rotera madrassen ett par gånger och ta den från ett rum till ett annat. Jag är mycket uppmärksam på hur mycket arbete det kräver.

Utöver dessa tester tittar vi noga på en madrasss provperiod, garanti, in-home leverans/vithandsservice, och den typ av grund som behövs för bästa prestanda.