De 16 bästa Biluthyrningsplatserna för 2020

HOT-DEALS

Vad är den bästa webbplatsen att använda när du vill hyra din bil? Det snabba svaret är att det inte finns någon bästa Biluthyrning bokningsplats, men det finns en massa bra som är värda att jämföra priser på. Och de bästa för dig beror på vad exakt du letar efter i en hyrbil.

Besök Hyrdinbil.se för att hyra bil!

Som med så många andra resor köper, som de bästa hotellbokningsplatser och de bästa flygbokningsplatser, att hitta de allra bästa biluthyrningsavtalen måste du kasta ett brett nät. Ändå tenderar vissa ställen att göra bättre än andra, åtminstone en del av tiden.


De bästa Biluthyrningsplatserna i USA och Europa

Här är en snabb roundup av kandidaterna för bästa biluthyrningsplatser, baserat på detaljerade bilsökningar i både USA och Europa. (Hitta mer information nedan på förmåner och downfalls av varje.)

Jag testade bas hyrbil priser genom att söka endast för ekonomi eller kompakta bilar, för en hyresperiod på en vecka, och endast för att plocka upp och returnera bilen på de primära flygplatserna för ett antal stadsdestinationer i både USA och Europa. Alla noterade priser (med undantag för ogenomskinliga priser som döljer bil detaljerna tills efter att du köper deras lägre priser) är helt avbokningsbar, även om vissa kräver en förskottsbetalning med möjlighet till återbetalning ges vid avbokning. Vissa leverantörer erbjuder lägre icke återbetalningsbara priser. Alla priser inkluderar luftkonditionering och alla amerikanska Priserna inkluderar automatisk växellåda; Europeiska priser är för manuell, eftersom automatisk kommer till en premie där.

För det mesta är Sök – och-köpsekvensen ungefär densamma för alla biluthyrningsplatser. Ingen steg ur mixen så speciellt lätt eller tappade som särskilt svårt. Därför bygger mina jämförelser nästan helt på min förmåga att hitta de bästa erbjudandena.