Bästa VPN-tjänst 2020

HOT-DEALS

Få den bästa VPN-tjänsten för dina behov. Dessa virtuella privata nätverk kommer att hålla dig säker online, ge dig tillgång utomlands och hjälpa dig att vara anonym.

Den bästa VPN-tjänsten hjälper till att hålla din dator, mobil eller surfplatta (och mycket mer prylar) säker – samtidigt som du blir anonym. Att välja den rätta kan vara knepigt, men när det finns så mycket val. Därför har vi satt ihop den här guiden för att hjälpa dig att ladda ner den bästa VPN-tjänsten för dina specifika behov.

Ett virtuellt privat nätverk, eller via http://bastavpn.se/, är ditt pass för online anonymitet. Dessa använder krypterade tunnlar för din webbaktivitet, och har blivit go-to programvara för att hålla sig säkrare på webben. Så om du reser mycket, med potentiellt osäkra Wi-Fi – som på hotell, flygplatser och stationer – eller om du bara vill hålla din identitet hemlig på nätet, då en VPN är för dig. Para ihop den med några av de bästa antivirusprogram och du kommer att vara otroligt säker på nätet.

Men det finns mer än så till VPN. De bästa VPN-tjänsterna gör att du kan ändra din IP-adress till en server i länder runt om i världen. Det är ganska praktiskt om du vill komma åt alla dina favoritprogram och filmer från Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och så vidare, var som helst i världen. Om du behöver mer info har vi en guide som hjälper dig att svara på frågan: Vad är en VPN (och behöver du en)?