Bästa barnvagnar av 2020

HOT-DEALS

Behöver du en barnvagn?

De flesta föräldrar använder barnvagnar mycket-att ta kraftvandringar, springa, shoppa eller gå runt bondens marknader, gallerior, stadsdelar och downtowns. En barnvagn kan också hjälpa en noga baby somnar (de älskar frisk luft och rörelse). Chansen är stor att du lägger till en barnvagn i ditt barnregister. Men vilken?
Vilka typer av barnvagnar finns det?

Läs mera på: Sulkys.se

Det finns flera olika typer av barnvagnar att välja mellan, inklusive:

All-purpose barnvagnar: vanliga barnvagnar som är bra för vardagliga aktiviteter.
Resor system: dessa kommer med ett spädbarn bilbarnstol som fäster barnvagnen, så att du kan använda den med ditt barn direkt.
Lätta barnvagnar: de väger mindre, vilket gör dem bra för resor.
Dubbla barnvagnar: om du har tvillingar eller små nära i åldern, kan en dubbel barnvagn göra ditt liv lite lättare.
Jogging barnvagnar: löpare notera: dessa barnvagnar är byggda för att hantera grövre terrian och har upphängningssystem för en jämnare åktur.
Barnvagnsramar: ett skelett av en barnvagn (tänk: handtag, förvaringskorg och hjul), dessa görs komplett när du fäster ett kompatibelt barnstol.

Om du inte är säker på vilken barnvagn som är bäst för din familj, kolla in vår steg-för-steg-guide för att hitta den perfekta barnvagnen för din familj.
När behöver du en barnvagn?

Det beror definitivt på din familj, men de flesta föräldrar slutar få en barnvagn någon gång—och använda den. Om din barnvagn accomomdates ett spädbarn bilbarnstol eller lutar platt, kan du använda den från födseln. Om inte, kan du vanligtvis börja använda en barnvagn runt 6 månader, när barnet kan sitta upp och har nackkontroll.

Och även om det varierar efter modell, kan många barnvagnar (minus barnvagnens Ramtyp) hålla barnen tills de väger ca 50 pund. Det betyder även om en barnvagn kan verka som en investering, får du massor av användning av det.

Hittade du detta innehåll till hjälp? Låt våra redaktörer veta!
Välja vad som är rätt för dig

Eftersom det finns så många bra barnvagnsalternativ där ute, kan det vara lite överväldigande att välja den bästa barnvagnen för dig. För att hitta en match, tänk på hur du använder din barnvagn en majoritet av tiden: vart ska du gå? Vilka aktiviteter kommer du att göra? Testkörningsvagnar kommer att avslöja vad som känns bekvämt och hjälper dig att begränsa ditt beslut.

Och om du faller för en barnvagn som inte har alla klockor och visselpipor du verkligen vill, kan du alltid lägga på Barnvagn tillbehör som mugghållare, mellanmål brickor, extra sits dämpning, regnskydd, bugg skydd, etc. Du kan till och med lägga till en adapter för att få din bilbarnstol att fungera med din barnvagn. När du hittar rätt val för din familj och livsstil, du är skyldig att älska att utforska och införa din lilla en till världen.