40 enkla sätt att tjäna pengar snabbt

HOT-DEALS

På den här sidan hittar du alla de bästa sätten att tjäna pengar på din fritid samtidigt på universitetet baserat på vår egen erfarenhet. Vi fortsätter att lägga till nya sätt på den här sidan så fortsätt och Bokmärk den. Och Vänligen dela dina egna idéer i kommentarerna!
Bästa sätten att tjäna pengar online och offline

Ingen risk matchas vprepperbutikagning

gratis spel från matched betting

Händer ner det snabbaste sättet att tjäna mycket pengar (ja, utan att bryta mot lagen). Massor av studenter har verkligen gjort £100s från denna teknik. Det är helt lagligt, riskfritt, skattefritt, och någon över 18 i Storbritannien kan göra det (inte i Storbritannien? Hoppa till nr. 2).

Det fungerar genom att dra nytta av gratis spel som regelbundet erbjuds av spelsajter genom att "matcha" dem på en vprepperbutikagning utbyte. Matched betting eliminerar risken (du satsar både för och mot ett visst resultat).

Detta gör att du kan pressa ut gratisspelet, vilket kan vara så mycket som £100. Multiplicera detta med hur många vprepperbutikagningsplatser det finns och du kan ganska enkelt komma undan med en vinst på några hundra pund.

Owen går igenom hur du gör din första £13 vinst (med hjälp av ett verkligt exempel) i denna pärla av en guide till matchad vprepperbutikagning. Om du känner till något bättre sätt att göra £40/hr sitter hemma, låt oss veta!
Online-undersökningar

betalda undersökningar

Ett allt populärare sätt för studenter att tjäna pengar är att fylla i online-undersökningar på fritiden. Forskningsföretag rekryterar alltid nya medlemmar över hela världen för att svara på undersökningar och testa nya produkter.

För några minuters formulärfyllning kan du göra ett par pund som betalas som kontanter eller belöningar. Du kan väska upp till £3 ($5) för vissa undersökningar!

Ett par bra sådana att prova är: Toluna, LifePoints, InboxPounds, Onepoll, Märkesvaror Undersökningar, jag Säger, Yttrande Utpost, YouGov, Tallkotte, SurveyBods, Bikupor, Panel Base, Produktiva, Uppskattade Åsikter, Panel Yttrande, Anser Panelen, Undersökning Junkie.

Också registrera dig för Swagbucks som belönar dig för undersökningar samt helt enkelt surfa på webben, titta på video och spela spel.

Uppdatering: se vår nya fullständiga guide till de bäst betalda online-undersökningar!
Betalt för att söka på webben

Intresserad av att tjäna pengar för att göra vad du redan gör online? Detta måste vara en av de enklaste metoderna för att tjäna pengar på nätet utan någon ansträngning eller förändring i ditt beteende.

Denna innovativa idé av Qmee.com belönar dig för att söka i Google, Bing eller Yahoo. Du installerar bara ett enkelt tillägg till din webbläsare och när du gör en sökning kan det finnas några sponsrade resultat tillsammans med din vanliga sökning.

qmee betald sökning

Varje Qmee resultat har en kontant belöning bifogas - om du är intresserad av det helt enkelt klicka på den och samla din belöning.

Det bästa är att det inte finns något minimum att betala ut-vår första var bara 72p kopplad till vårt Paypal-konto. Du har också möjlighet att donera den till välgörenhet.

Registrera dig nu gratis och börja tjäna från dina egna sökningar! Klicka här för att starta.
Online marknaden handel

Även om detta inte nödvändigtvis är ett enkelt sätt att tjäna pengar, kan investera i aktiemarknader vara lukrativ om du lär dig att göra det ordentligt och säkert. På samma sätt kan du drabbas av betydande förluster om du inte tar det på allvar.

Idag finns det inget behov av att finansiera yachter av Wolf av Wall Street style stock brokers. Du kan göra allt själv med hjälp av online marknad handelsplattformar.

Efter att ha spenderat många timmar på att undersöka denna nya möjlighet har jag experimenterat med de två största plattformarna: Plus500 och eToro.com. båda erbjuder gratis övningskonton.

Sammantaget föredrar jag eToro med över 12 miljoner användare över hela världen. Det har varit med i en BBC 2 dokumentär "Handlare: Miljoner per Minut" och nyligen började sponsra flera Premier League klubbar.

etoro handel

En av de bästa sakerna på eToro är CopyTrader funktionen. Detta låter dig bokstavligen se, följa och kopiera investeringarna från andra topppresterande handlare.

Följ Georges kompletta guide till handel på eToro för att lära dig mer. Jag tror att $200 är en bra mängd för att få ut det mesta av inlärningskurvan genom att prova några olika marknader. Om inget annat lär du dig mycket om olika investeringar och industrier.

Var medveten om att all handel innebär risk. 66% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD med denna leverantör. Du bör överväga om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Detta innehåll är endast för utbildningsändamål och är inte investeringsrådgivning.
Starta din egen hemsida

owen burek

Intresserad av att generera passiv inkomst? Du behöver en webbplats. Det är sättet att tjäna pengar medan du sover.

Att starta en webbplats med Bluehost tar mindre än 20 minuter, kostar knappast någonting och kan göras av en 82-åring. Det tar bara lite plugging på sociala medier för att få dina första besökare, och det finns gott om sätt att tjäna pengar på din webbplats.

Spara studenten är bara ett exempel på en framgångsrik webbplats, startade vid universitetet av Owen Burek i sitt första år, som sedan dess har vuxit till en heltid och betydande företag.

Läs Owens steg-för-steg guide om hur man startar en webbplats på 20 minuter. Det är verkligen en av de bästa tillgångarna du kan ha.
Granska webbplatser och appar för kontanter

usertesting.com

Jo det verkar som om du är ganska tjusig med en webbläsare, så kanske det är dags att vända pro och bläddra webbplatser som en betald och roligt jobb!

Introduktion UserTesting.com - en ny plattform som betalar vardagliga människor att granska alla typer av webbplatser. Varje recension tar runt 20 minuter och påsar du $10 (£6.50) via Paypal.

Helt enkelt registrera dig här, slutföra en testrecension och ser fram emot att ta emot webbplatser i din inkorg.
"Disney Vault" hemlighet

disney vaultCredit: Walt Disney Pictures Inc.

För att hålla efterfrågan hög över generationer, Disney Studios begränsar noggrant utbudet av några hem release klassiker. De är inlåsta i "valvet" i 8-10 år innan de släpps under en kort ospecificerad tid.

Köp dem i det här fönstret till normalt pris och du kan vända en fin vinst när de går av försäljning för ytterligare ett decennium eller så.

Till exempel, i 2011 kan du köpa skönhet och Odjuret på Blu-ray 3D för bara £24.99. På bara ett par år var det på Amazon för en svindlande £74,99!

Disney valv

Viktigt är att inte alla Disney-utgåvor är föremål för valvet och bara de sanna klassikerna kommer att behålla en sådan efterfrågan.

Just nu finns det bara 2 titlar ur valvet som jag skulle rekommendera att knäppa upp. De är Bambi Diamond Edition Blu-ray och Lion King Diamond Edition Blu-ray.
"Få betalt till" platser

mynt

I likhet med att tjäna pengar från online-undersökningar belönar GPT-Webbplatser dig kontant och kuponger för att slutföra olika erbjudanden eller aktiviteter online.

De mest populära webbplatser idag är Toluna, Swagbucks och InboxPounds.
Nytt! Gå med i vår "tjäna pengar" e-postlista för de bästa möjligheterna varje månad.


Sekretesspolicy
Bli en leverans förare

Tjäna pengar som Leveransförare

Har du cykel, motorcykel eller bil? Vad sägs om en Smartphone? Det är allt du behöver för att tjäna lite extra pengar genom att leverera mat eller människor när du har lite fritid.

Anmäl dig till leveransspecialistföretag som Deliveroo som alltid är på jakt efter nya ryttare. De tillåter dig total flexibilitet att arbeta när du vill, leverera mat från restauranger till kundernas dörr. Du kan göra upp till £16 en timme.

Dubbla upp dina möjligheter genom att direkt kontakta lokala takeaways och större kedjor som Dominos för att se om de har några leveransjobb som går.
Skriv och publicera en Kindle eBook

Om eleverna är bra på något, det forskar och skriver. Med Amazon Kindle store kan vem som helst publicera en eBook och tjäna pengar.

Och Kindle-appen är nu tillgänglig på nästan vilken enhet som helst (bärbara datorer, iPads, smartphones och ja, Kindles) så din globala marknad är enorm!

Lista din bok för £1.49- £ 6.99 och du tjänar 70% av försäljningen. Med tanke på Amazon är den ultimata försäljningsmaskinen (och kom ihåg att människor vill spendera), det är en fantastisk affär.

kindle e-böcker

Nyckeln till framgång med e-böcker är att skapa värde och skriva facklitteratur. Helt enkelt bunta information du har forskat och sammanställt på ett vanligt problem (t.ex. "hemligheter" för att hitta ett jobb) och sedan presentera det i en lättsmält format (en eBook) motiverar någon spenderar några pund på det.

Ett annat stort tips är att ha ett bra omslag utformat (bläddra dessa) så det sticker ut, och när din bok är live på Kindle store är det verkligen viktigt att få några recensioner så det visar sig högre i resultat. Uppmuntra läsarna att lämna en ärlig recension i slutet av din bok.

Det bästa med denna lukrativa idé är att när du har investerat tiden (säg 20 timmar), tjänar du en passiv inkomst för kommande år! För en steg-för-steg guide till publicering och tjäna med e-böcker, se "hur man skriver en nonfiction eBook i 21 dagar".
Affiliate marknadsföring

awin affiliateom du har en bra närvaro på sociala medier eller kanske du ens har en blogg eller hemsida, du kan börja föra in pengar omedelbart genom att främja alla typer av företag, produkter, tjänster och erbjudanden på nätet.